"Vreau sa deschid un magazin online."

Ghid pentru a deschide un magazin online, de la ideea de afacere pana la lansare

Momentan exista o multime de detalii, de care depinde succesul acestui tip de business si zi de zi apare ceva nou deoarece nisa de comert online se afla in continua dezvoltare.

Din acest motiv, la StarMag, ne-am propus sa oferim un serviciu online, de dezvoltare pentru companiile mici, medii si mari care doresc sa vanda online, serviciu care va fi in continua dezvoltare cu tendintele si tehnologiile actuale.


Oferim un magazin online, gata creat, care se poate accesa de pe orice dispozitiv (desktop, tableta sau telefon), avand un design adaptiv si organizat, unde orice producator sau comerciant autorizat poate sa vanda produsele sale. Poti vinde chiar acum, chiar aici.

creare magazin online

Nu e floare la ureche sa deschizi, lansezi si sa cresti un magazin online, dar cu putina instruire din locurile potrivite si parteneri dispusi sa te ajute, treaba se simplifica mult.


Adaugarea produselor se face rapid prin panoul de control, la sectiunea Produse, respectiv Adauga un produs nou.
Ne dorim foarte mult ca magazinul nostru sa arate bine, de aceea produsele pe care doresti sa le expui la vanzare, trebuie sa indeplineasca un set de reguli

- Atat titlul produsului, cat si descrierea detaliata trebuie sa fie in limba romana.
- Este important sa oferi detalii cat mai multe si precise pentru ca clientul sa aiba o imagine cat mai clara a produsului.
- Este obligatoriu sa selectezi cantitatea pe care o ai in stoc, sau poti folosi optiunea de pre-comanda.
- Trece dimensiunile si greutatea produsului. Sunt detalii relevante pentru client.

NU sunt permise link-uri catre alte site-uri, date de contact direct, poze cu logo / brand / nume / date de contact etc...